Voorbeelden van klachten waarme u bij ons terecht kan:

Psychische klachten kunnen zeer verschillend zijn. Veel klachten komen voort uit onze jeugd, of zelfs al tijdens de periode dat u nog niet eens geboren bent. Het is dan ook moeilijk om hier zelf achter te komen, waarom u zich niet lekker in uw vel voelt of waarom u toch altijd zo regageert. Met onze therapie komen we daar wel achter.

Psychische klachten kunnen ook voortkomen uit heftige situaties die u heeft meegemaakt. Sinds die tijd heeft u die reactie of angst gekregen. Ook hier heeft de psychodynamica een aantal goede therapievormen voor.
Relatie problemen hoeven niet alleen aan die ander te liggen. Meestal is het een probleem wat bij beide bestaat. Vaak los je eerst je eigen problemen (gevoelens) op om daarna "volwassen" aan de relatie te beginnen. Beide moeten dit dan ook willen.
Eenzaamheid, geen plezier in de dag ervaren, niet vrolijk meer kunnen zijn, niet lekker in je vel zitten. Het zijn soms zeer vage klachten, waar onze therapie goede vormen heeft om te kijken waar dit nu eigenlijk vandaan komt en geeft u nieuwe mogelijkheden om er anders mee om te gaan.

Geen probleem is te gek om minstens een vrijblijvende intake aan te gaan. Bel ons nu en blijf niet langer ongelukkig.

 

Waar wij veel ervaring in hebben is o.a:

(probleem) kinderen, communicatie, verhuizen, werk, ontslag, ontrouw, escalatie, pesten, depressie, stress,
( afscheid)verwerken, relatie problemen speciale relatie therapie en/of coaching enz.

 

 

Bachlaan 51 Heesch tel 0412 - 45 48 61 Behandeling volgens afspraak. Mail ons voor vragen.

 

 

©

copyright PVW 2016