Intake:

Wij starten altijd met een intake gesprek. Wij aanhoren uw problemen en verwachtingen en wij kijken hoe we elkaar ervaren. Dit eerste gesprek kan tot anderhalf uur uitlopen. Wij nemen de tijd voor u.

 

Na onze intake bepalen we samen of we vertrouwen in elkaar hebben, dat vinden wij erg belangrij k. Dit moet de eerste basis zijn om eerlijk en open samen het probleem te lijf te gaan.

En natuurlijk moet het probleem door onze manier van therapie op te lossen zijn. Dan kunnen we verder.
Als we dan verder gaan bespreken we ook hoe. Welke therapie het beste bij u past om het probleem tot een oplossing te brengen. Vaak zal dat een combinatie van therapieen zijn. Juist daar ligt onze kracht. Erkende therapieen combineren, om zo tot een snel resultaat te komen, dat is psychodynamica!
We maken samen een doelstelling die in enkele sessies bereikt moet zijn.

Zo ervaart u zelf dat er ook echt resultaat is. En zo gaan we door totdat het probleem is opgelost.

 

Hoewel een intake gesprek voor u tot geen verdere verplichtingen leidt, berekenen wij wel het normale tarief. We zijn vaak langer bezig en heel vaak komen er al eerste hulp gedachtes naar u toe, zodat het naast de intake meestal ook al een beetje therapie is. Zo kunt u ook beter tot een besluit komen of u wel of niet met ons verder wilt.

 

 

 

Bachlaan 51 Heesch tel 0412 - 45 48 61 Behandeling volgens afspraak. Mail ons voor vragen.

 

 

©

copyright PVW 2016